Jul i Sjömarken

Igår på julafton började vi med en mysig julmorgon som ni kanske har läst. Detta året skulle jag fira julafton med pappa, Jenny och killarna. Vi tog en jul hemma i år, bara vi fem, det var skönt att inte behöva stressa iväg någonstans utan bara vara hemma, bara familjen. Mysigt också!
Direkt när jag kom till pappa så gick vi ut hela familjen på en julpromenad. Det var ju inte så mysigt väder precis men det var härligt att komma ut lite.

När vi kom in satte vi på lite julmusik, drack glögg och åt pepparkakor i soffan, det var mysigt. Efter en stund blev det vårat egna lilla julbord. Det var precis lagom med mat. Vi satt ner vid det fina dukade julbordet och åt klassisk julmat.

Sen när vi var mäta och glada satte vi oss i soffan och tittade på Kalle Anka. Lika mysigt varje år tycker jag. Brukar ni titta på Kalle Anka på julafton? Efter Kalle Anka knackade det på dörren och där var en tomte… :). Han kom in och delade ut några paket och när han hade gått satte vi oss i soffan och fortsatte med att dela ut klapparna. Barnen var helt lyriska och öppnade julklapp efter julklapp.

Jag fick många fina paket också från pappa, Jenny och släktingar vilket jag är så tacksam för. (Jag lägger ut alla julklappar som jag fick sammanlagt under mellandagarna, om ni vill se)

Killarna fick vattenpärlor av mig, Jenny fick en necessär och pappa en svart iPhone sladd, precis som de hade önskat sig De blev glada, så det var kul.

Lite senare på kvällen åt vi risalamalta och tittade på en mysig barnjulfilm tillsammans!

Det var väldigt härligt att bara vara hemma med familjen på julafton i år! <3 Idag kör jag julafton nummer två hos mamma! :)

Hoppas att ni haft en fin julafton!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *