God Jul

Äntligen nu är det jullov! Så skönt!

I onsdag hade vi julavslutning i skolan! Pappa hämtade mig i onsdag istället för taxin för jag vill spara på mina resor eftersom att jag inte har så många kvar. 

Pappa skulle inte komma förrän klockan 16 då elevhemmet stängde. Vi slutade klockan 11 i skolan så det blev mycket väntan. Jag hade även gjort klart allt inför jullovet såsom städat, packat och fixat. Det är jag i ett nötskal, alltid i förväg, men det är väl bra tänker jag. 

Men det gjorde absolut ingenting, för jag satt uppe själv och pratade med personalen i hela fyra timmar. Det var trevligt såhär innan jullovet.

Idag är det julafton! Julafton blir hos pappa i år! Det blir bara vi i familjen som ska fira med lite julmat, julklappar med mera. Det blir en mysig och lugn julafton!

Sen imorgon (juldagen) ska jag fira med mamma. Första julen i lägenheten blir det. Då kommer mormor och morfar, Peppe och mina kusiner hem till oss och firar jul. Då blir det mat, klappar och julklappsspel! 

Under mellandagarna ska jag vara hos mamma då jag har en del planerat. 

På måndag kommer BT (Borås tidning) hem till oss och ska intervjua mig och mamma angående LSS avslaget och den härvan. Bra att det kommer upp i tidningen tror jag!

På eftermiddagen ska jag till Synsam och äntligen skaffa mig nya glasögon.

På onsdagen ska vi ha en minijul hos mammas kompis och hennes familj. Vi brukar åka till de någon gång under julledigheten och ha minijul. Vi brukar spela julklappsspelet….så även i år!

Ni som vet, vet att jag brukar göra nyårsinlägg varje år. Där jag gör min tillbaka blick på året.
De inläggen brukar komma upp på nyårsdagen. Jag tycker att det är jätteroligt att göra de inläggen, men det tar så mycket tid. Jag har helt och hållet glömt av det i år, jag kom på det häromdagen så jag har inte gjort några inlägg alls. Som ni hör så har jag fullspäckat nu under jul och nyår. Så jag kommer inte att hinna till nyårsdagen. Men det betyder ju inte att jag hoppar över det i år, utan ni får de inläggen i januari istället! :-)

Men idag önskar jag alla en riktigt God Jul!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *