Trerätters, Mini jul, Musikhjälpen

En härlig helg har det varit. Jag har varit på Storås hela helgen. Sista helgen innan jullovet! På onsdag går vi på lite ledighet!
I fredags eftermiddag tvättade jag. På kvällen gick jag och la mig tidigt för jag skulle upp tidigt på lördagen, inget speciellt men jag ville komma upp i tid för att jag hade mycket att göra.
Klockan ringde klockan 07:30 i lördagsmorse, vad gör jag uppe så tidigt på en lördag kanske ni frågar er nu, ja som sagt jag ville komma upp i tid. Jag började morgonen på löpbandet på gymmet, klockan 08:30 stod jag på löpbandet. Det är så skönt att starta dagen så. När jag kom hem hade en personal gjort nybakade frallor som vi mumsade på till frukost.

Sen gick dagen så fort. Jag julstädade inför stängningen av elevhemmet som vi alltid gör inför jul- och sommarlov. Det tog två timmar, men sen var det skönt att ha det gjort. Jag skulle plugga lite i lördags också, så efter städningen hoppade jag på plugget direkt. Det är rätt mycket i skolan inför jul nu.
Klockan 17 var det middag, men ingen middag som helst, utan det bjöds på trerätters i lördags. Till förrätt blev det bruschetta på vitlöksbröd, wallenbergare med potatismos och gräddsås till förrätt och chokladpudding till efterrätt. Det var en lyxig och så god middag!

Efter maten hjälpte min lägenhetskompis mig att slå in alla mina julklappar uppe i det gemensamma, en personal var också med. Det var jättemysigt att sitta där och slå in mina julklappar.
Resten av kvällen satt jag och kollade på Musikhjjälpen ända till klockan 00:20. Jag har haft på Musikhjälpen i bakgrunden hela helgen.
Jag hann med mycket i lördags, det kändes som att dagen gick i ett, men det var en väldigt bra lördag!

Igår, söndags på fjärde advent var det skönt att ha städat.
Jag pluggade en del igår. Men förutom det så hade jag och Wilma en minijul tillsammans. Vi har aldrig haft det innan, så jag tänkte att vi kunde ha det nu när det är sista julen som vi är tillsammans på Storås.
Jag hade köpt julmust, pepparkakor, ädelost och skumtomtar. Vi hade jättemysigt, vi byte även julklappar. Av mig fick Wilma en eltandborste, kanske inte jätteroligt, men hon hade önskat sig det. Hon blev jätteglad för den, hur man nu kan bli det för en eltandborste! :-)
Jag fick en inramad print av ”brodera ut texten” som finns på Instagram, jag följer de där och jag tycker att de är så roliga och klockrena broderier, så jag blev jätteglad.

I lördags gav jag min lägenhetskompis sin julklapp, jag gav henne ett par svarta ljusstakar eftersom att hon gillar inredning, hon blev jätteglad, så det var roligt. Av henne fick jag goda produkter från the Body shop.

Myys
Så rolig och fin julklapp!
Produkterna från min lägenhetskompis
Den här stora säcken med julklappar ska med hem på onsdag! :-)
Förrätten
Huvudrätten
Efterrätten
08:30
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *