Nobelmingel på Storås

Detta året hade hus 12 (andra huset) på Storås ordnat ett nobelmingel. Vi fick en jättefin inbjudan till den i början av november. Den var i torsdags, den 16 december.
Vi har inte haft något nobelmingel innan så det var något nytt som personalen hade kommit på.
Klockan 18:30 i torsdags fick vi komma över till andra sidan. På utsidan stod en personal och satte på oss kronor och ett silverband över kroppen. Väl där uppe var det ännu en personal som hälsade var och en välkommen också fick man ta en lapp ur en låda. På min lapp stod det ”Hertig of Sandared”.
När vi kom in möttes vi av gulliga ballonger som var upphängda i taket i hallen. Sen möttes vi av ett fint uppdukat bord med champagneglas, jättefin dukning och en fin blå duk med tallrikar och glas. Jämte bordet där deras vardagsrum brukar vara var det uppstyrt med dekorationer osv.
Vi hade hört talas om en prisutdelning under kvällen, så jag gissade på att den skulle äga rum där.
Men först satte vi oss vid det fint uppdukade bordet. Där var det bordplacering med fina namnskyltar också fick vi cider (alkoholfri) i våra champagneglas. Sen bjöds det på tre olika sorters pannacottor, en pannacotta med bilsmak, alltså godisen, en var med geléhallon och en med någon sur godis. De smakade verkligen som de godisarna, det var supergott.

Sen var det dax för prisutdelning. Då stod personalen där framme vid den röda duken på väggen, en personal ropade upp en och en också fick var och en komma fram och ta emot sitt nobelpris också blev det fotografering. Priset var i form av en ram med en titel i samt en motivering till utmärkelsen. Alla fick olika titlar och motiveringar, vilket var så roligt. Innan man fick ta emot det läste personalen upp motiveringen och sen fick man en guldram runt sig och så blev det paparazzi! :-)

Jag fick priset ”Nobels företagsamhetspris 2021” med motiveringen ”Juryns motivering: För din utomordentliga driftighet i skapandet av den konstnärliga skrift samt affärsrörelse som framtiden kommer att få ta del av”. Så fin motivering, jag blev så glad!
Sen var det slut, men man fick stanna kvar och mingla lite om man ville.
Det var en jättetrevlig och rolig kväll, så fint ordnat av personalen på hus 12, de hade verkligen gjort ett sånt fint hästjobb! Jag är extra tacksam och överraskad över att de hade ordnat så att alla fick så fina priser!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *