Adventsmys

Jag åkte hem till mamma i lördags för att ha lite mys hemma. Det var jättelänge sedan som jag var hemma hos mamma så det var väldigt skönt att komma hem. 

Det var mysigt att träffa Elliot också. 

Han var så gullig, han har en chokladkalender som han öppnade när jag hade kommit hem. Utan att jag eller mamma sa ett ljud så delade han den och gav halva till mig, hur gulligt? <3 

Vi gick en promenad ner till affären lite senare och köpte lördagsgodis och sen gick vi hem och klädde våran gran. I år har vi en plastgran pågrund av att vi numera har lite plats i vårt hem. 

I söndags på tredje advent var vi bjudna till mormor och morfar på adventsmys. Vi brukar alltid träffas hos mormor och morfar vid advent varje år med Peppe och mina kusiner. I år blev det på tredje advent Jag hade verkligen sett fram emot det och längtat.

Det var dessutom längesen jag var hemma hos mormor och morfar. 

Först började vi med pepparkakor och glögg. Sen åt vi mormors fantastiskt goda köttgryta som vi har som tradition att vi äter på all Helgona, men i år blev det ingen köttgryta då så vi önskade den i söndags istället. Åh, den var lika god som vanligt! Jag bara älskar den köttgrytan! 

Till efterrätt blev det också en klassiker! (Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter nu). Den är stenhård att skära i men det är så värt det för den är så god! :D 

Det var en såå mysig eftermiddag med familjen! Det blev många härliga skratt som vanligt och så mycket kärlek! <3

Nu är jag fylld med energi!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *