Stjärnvinsten På Liseberg!

Nu har det hänt mycket sen sist. Förra måndagen var det julbord med elevhemmen.
När det inte har varit Corona så har vi varit uppe på Habiliteringen. Men jag har fått höra att elevhemmen har varit i Gunhills kyrka många år som ligger i närheten och haft julbord där i kapellet. Det har jag inte varit med om och det är för att deras kontrakt hade tydligen gått ut så vi har inte fått vara där på tre år. Men nu i år skulle vi vara där. Jag blev så glad att jag får uppleva julbordet där innan jag slutar. Detta är ju min sista jul på Storås.
Det var jättestort och bra i kapellet med ett stort och rymligt kök. Personalen hade gjort julmaten. Vi började med glögg och pepparkakor. Sen blev det julmat, klassisk julmat, det var mitt första julbord för i år, det var väldigt gott. Laxen var min favorit.
Efter maten blev det skumtomtar, pepparkakor och musikquiz i lag. Det var ett mysigt julbord.

På torsdagen var jag på Jul på Liseberg med klassen i skolan. Vi var där efter skolan, det är alltid mysigt med jul på Liseberg tycker jag. Det var längesedan jag var på Liseberg nu. Det var bara jättekallt, men men vad gör man inte för lite julstämning?
Vi åt tillsammans och sen gick alla åt varsitt håll för alla ville göra olika saker. Jag gick med en elev och två assistenter. Jag spelade mycket på hjul, och jag vann! Jag varm till och med en stjärnvinst! :D Center van jag, en jättestor! Jag som älskar center!
Det roliga var att jag viste inte att jag hade vunnit eftersom att jag spelade om och om igen på samma nummer för det var på slutet och jag ville slösa mina pengar på något eftersom att jag inte gillar kontanter, åsså vann jag! :-)
Det fanns dessutom inte bara stjärnvinster på det hjulet, så jag hade riktigt tur.

Jag åkte lite också, men det är mycket roligare och härligare att åka på sommaren, och då är ju allt öppet också. Men jag åkte en av mina favoriter, Jukebox, så härlig! Sen åkte jag slänggungan och lilla Lisebergsbanan.
Det var en rolig dag.

Det bästa var nog att jag vann stjärnvinsten! ;)
Nu får jag äta center så att jag storknar! :-)

Jag köpte även salta hallon- och lakrits karameller
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *