En Allvarlig Video – Framtiden

Idag får ni ta del av en video där jag pratar om mötet med kommunen som jag hade förra veckan angående hemtjänst! Snälla kolla för detta är jobbigt för mig och en stor del av vad som komma skall!
Den blev ganska lång men jag vill verkligen berätta hur det ligger till!

Förlåt för dåligt ljus och dålig bild!

Trevlig andra advent!

Bookmark the permalink.

4 Responses to En Allvarlig Video – Framtiden

 1. Jessifr85 says:

  Fy faan! Du om någon behöver ju LSS! 😡. Men det är svårt att få LSS idag. Jävla regering! 😡
  Jag hoppas att det löser sig för dig 🙏🏻❣️

 2. Ia says:

  Hej Alice och tack för ditt inlägg😍
  Jag förstår verkligen om du är besviken och ledsen.
  Beslutet verkar helt galet.
  Vi måste kunna vända på fler stenar och vaska fram en LSSplats till dig🥰Kraaaam

 3. Julia says:

  Hej Alice! Jag är 28 år och har också en CP-skada. Jag förstår att du är besviken och ledsen. Jag är i samma sits, tillhör inte heller Lss längre. Bor hemma hos mina föräldrar och kämpar för att någon gång få ett arbete! Hoppas mötet med Arbetsförmedlingen går bra! / Julia

 4. Andreas says:

  Hej! Jag blir så bedrövad av att höra hur du blir behandlad. Jag har följt dig på avstånd en längre tid och en sak som varit tydlig är hur livsglad du är och hur aktiv du vill vara i ditt liv. Att se dig bli nekad den hjälp du behöver för att leva och må bra är ett totalt misslyckande från våra politiker! Jag hoppas du får bättre svar framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *