Insnöad, Julbak, CP

Denna veckan har jag verkligen varit insnöad, herregud vilket snökaos. Det var längesedan som vi hade en sån här vinter och så kallt. I måndags var det ju lugnt, men sen har det gått utför hela veckan. Vi har inte kunnat ta oss själva till skolan utan vår vaktmästare har fått kommit och hämtat oss. Men i tisdags och torsdags var jag på distans vilket var skönt.
Inte nog med att det har varit svårt att ta sig till skolan, jag har inte kunnat ta mig upp till köket själv utan hjälp pågrund av halkan och snön. Jag tycker att det är mycket fint och mysigt med snön men jag blir så begränsad för jag är rädd att halka och dessutom är det sååå kallt så jag känner mig som en pinne i kroppen.

Dessutom så har det blivit december, julmånaden. Jag tycker att december är jättemysigt för jag älskar julen och det händer så mycket mysigt i denna månaden.
I onsdags klädde tillexempel jag, min lägenhetskompis och en personal granen efter middagen. Storås har en jättefin vit gran med massor utav julkullor. Sen i torsdags var det julbak på Storås, det var jag, min lägenhetskompis, Wilma och några personal som bakade. Det bakades knäck och lussebullar. Men det tog typ en kvart för mig att göra en lussebulle, det var CP krävande! :) Så det slutade med att jag fick pensla de med ägg istället, det gick bättre!

Julkalendern har ju även börjat, har ni kollat? Jag och Wilma tittade på den igår, alltså alla avsnitt som har gått. Jag tycker att det är alltid lika mysigt med julkalendrar!

Tittade även om säsongspremiären av Jul med Ernst i tisdags, så mysigt
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *