God jul, julklapp

Första advent, Gud vad mysigt! Hoppas att ni har haft en bra första advent och fortsätter att ha det också! :)

Här kommer min julklapp till er, skulle kanske lagt upp julklappen på julafton kom jag på nu, men ni får er julklapp på första advent istället, lite juligt ändå! :) Julen är ju nära! :) Hoppas ni gillar den! :)

God jul! :)

http://youtu.be/h8EdLhxfRAM

 

 

Bookmark the permalink.

5 Responses to God jul, julklapp

 1. SpeLinnea says:

  Det såg verkligen supermysigt ut i adventstider!

 2. Pappa Daniel says:

  Det var bra fart i den videon, speciellt i slutet. Snyggt jobbat! ??

 3. Eva says:

  Visst är det mysigt med advent! Kram

 4. jOhan says:

  Hej Alice! Din mamma tipsade mig om din blogg, så jag surfade ju in på direkten så klart! Jättekul att läsa om vad du gör. Och vilken fin film du gjort! Håller med om att julen och advent är mysigt! Jag äter lussebulle just nu, har ni bakat några såna än? Om inte så tycker jag att du ska säga till mamma att ni ska göra det. ? /jOhan

  • Alice says:

   Hej Johan!
   Tack så mycket för din kommentar på min blogg, och att du kikade in! :) Jag har skickad ett mail till dig,som du gärna får titta på och svara på :)

   //Alice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *