Julinlägg

Nu har jag och mormor gått i nästan tre timmar i mysiga stan och julshopat, tittat lite och ätit lunch, det har verkligen varit jättemysigt. Jag har skrivit en julista som mamma har skrivit ut och som jag har skrivit vilka jag ska köpa till och vad, kanske blir det du! ;) Det var bra att ha en lista så man vet lite tycker jag. Det blev en stor hel påse som bara är köpta julklappar i, som är gömt i mitt rum nu.

Jag fick inslått varje paket som jag köpte i butikerna, Jättefina paketer slog de in, speciellt det första, den första butiken vi var i. Så att jag och mormor behövde nästan inte göra något, bara fixa till ett paket i mitt rum när vi kom hem sen. Det är så bra att de i butiken slår in, vi frågade om de kunde slå in dem, annars så skulle jag och mormor fått göra det innan vi kom hem till mig. Det ända jag köpte till mig själv var ett par lilla fina hörlurar som jag ska ha hemma.

Imorgon blir det mys hela dagen på första advent, och så ska jag klistra på julettiketer på julklapparna. Det blir en liten pyssel och en jättemysig dag i morgon, tror jag, det ser jag fram emot.

Om jag kunde så skulle jag vilja ge er en present var, ni som läser min blogg. För jag uppskattar så himla mycket att ni gör det, det betyder så mycket för mig. Det är ni som gör min blogg kan man säga! Men som en liten julklapp så ska ni få en advent/jul video imorgon, hoppas iallafall att den kommer upp imorgon, men jag ska göra den imorgon iallfall :D.

Min julklapps kasse!

Min julklapps kasse!

IMG_4856

IMG_4834

Min julklapp till mig själv!

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *