Jul på Liseberg

I helgen var det Göteborgs open och det betyder då att alla med funktionshinder kan komma ditt och tävla i massor utav olika grenar, t.ex simning, ridning, elhokey, 150 meter, boccia osv. Vi skulle åka ditt med Storås och HAB skulle även hänga med. Jag ville vara med på 150 meter och jag blev jätteglad när jag blev anmäld till det. Grejen är den att man inte tävlar mot andra utan bara mot sig själv, så t.ex på 150 meter, så ska man åka/rulla/springa två varv på tid också ska man då komma så nära sin första tid som man kan komma! Det är jättebra tycker jag att man tävlar mot sig själv. Men det var ju då som jag fick problem med benet och foten, jag tänkte att även om jag inte kan vara med och tävla så kan jag ju ändå vara med och kolla, det tyckte jag skulle bli jätteroligt. Men som ni vet åkte jag hem och började må sämre, så jag kunde inte vara med, så det var tråkigt. Men, men som tur år så har de detta varje år. Jag är så glad över att det finns såna här tillställningar för oss med funktionshinder.

Idag ska vi äta middag och sen åka till Liseberg med klassen, våra mentorer och assistenterna efter skolan, de har nämligen som tradition att gå på jul på Liseberg och titta på isshowen i december med ettorna på RG. Jag tycker att jul på Liseberg överhuvudtaget är så mysigt, massor utav fina lampor och titta på fin isshow som jag aldrig har sätt. Men vi får se hur jag mår om jag kan följa med på det, det hoppas jag verkligen. Det vore så mysigt, och att hänga lite med klassen.

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Jul på Liseberg

  1. Mormor says:

    Hoppas verkligen att du kan följa med! Tyvärr är ju inte vädret det bästa så klä dig varmt! !!😍😚

  2. Annika Adelborg says:

    Hej! Hoppas att det var en lyckad dag på Liseberg❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *