Jag kan gå!

Igår (torsdags) tänkte jag gå till skolan som ni vet att jag sa för att jag kände mig bättre och lite piggare. Men på natten/morgonen när jag vaknade så hade jag åkt på en förkylning, så typiskt. Jag kände det att jag är trött, förkyld och att det är bättre att vara hemma så jag får bli frisk någon gång. Då blev jag väldigt trött, när ska man bli frisk? När det första har blivit bättre så kommer det andra! Jag hoppas att detta är slutampen nu. Jag kunde tyvärr inte följa med till Liseberg igår som ni kanske förstår, vilket var synd. Men det positiva är att jag kan gå nu, själv, wohoho, jag började gå igår! Benet är bra nu det är bara foten som spökar. Jag kan gå men jag känner mig ostabil eftersom att jag går på utsidan av foten (den går inåt), men äntligen kan jag gå, även om jag känner mig tryggare om någon står bredvid ifall ifall. Men jag är extra glad att kunna gå på toa själv för första gången på snart tre veckor, så skönt. Jag tor och hoppas på att det var förkylningen som har legat i kroppen hela tiden eftersom att benet och foten är bättre nu, det är nog därför jag varit varm till och från och varit så trött. (vilket vi har känt en oro för varför jag mått som jag har gjort.)

Idag är jag hemma med, min förkylning är lite bättre vilket är skönt, men ändå bra att vara hemma och vila så jag blir frisk, och nu har jag helgen på mig också att bli piggare på! I morse tog jag en lång och härlig frukost med personalen där uppe och bara satt och pratade, det var så mysigt, och skönt att få komma ut från sitt rum när jag suttit där nere och ätit hela veckan.
Jag hoppas att jag kan följa med till mormor och morfar imorgon för vi ska ha adventsnys med Peppe och kusinerna där imorgon. Dricka glögg och äta middag. Det kommer bli så mysigt, och jag behöver komma ut och träffa de jag älskar och mysa med de lite.

I eftermiddag ska jag äntligen duscha, det ska bli så skönt! Sen ska jag åka taxi hem. Vi ska sätta upp adventssjustakarna hemma idag, det tycker jag är så mysigt! Har ni satt upp de än?

Föresten är ni taggade på mina adventsinlägg i år? Första kommer på söndag då det är första advent! Jag är taggad iallafall, hoppas ni tycker att det är lite mysigt att jag har det som en tradition på bloggen att skriva de varje år på advent! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Jag kan gå!

  1. Matilda Löwenborg says:

    Åh så skönt att kunna gå själv igen. Jag är jättetaggad på adventsinläggen. Själv har jag inte börjat julpyntar hemma än.

    Ha en trevlig helg och första advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *