Provsvar, livet som trött

Tanken var  att jag skulle till skolan i tisdags. Men på natten vaknade jag med feber och jag var verkligen jättetrött (kunde knappt prata med en utav nattpersonalen) fast jag kunde verkligen inte sova fastän jag va så trött. Sen tillslut somnade jag för nästa gång jag vaknade var när min väckarklocka ringde.Jag ringde då mamma för jag visste inte vad jag skulle göra. Men eftersom ett jag hade haft feber på natten och även kände mig varm då, och att jag hade sovit dåligt – så bestämde jag att jag skulle vars hemma. Så jag somnade om, vaknade igen halv tio så det var skönt att jag kunde sova länge. Hela dagen i tisdags satt jag bara i min säng, utmattad och tittade på tv. Jag tror jag hade feber hela dagen igår, för jag var så varm hela dagen. Jag åt frukost, men sen vid tre tiden orkade jag inte äta upp lite yoghurt ens. Vad är det med mig och när ska detta gå över? Jag längtar efter mitt normala liv och en normal Alice (en normal Alice vet jag inte dock, jag har väll aldrig varit normal? Haha)

Jag pratade med min mentor David lite senare för jag var så stressad över skolan och så. Men han lugnade ner mig för jag har inte missat så mycket och vi gick igen0m de olika ämnena. I svenska så håller de på med texter och skönlitteratur just nu, de repeterar texter bara och diskuterar de, så det kan jag lätt ta igen sen när jag kommer tillbaka sa han, bara att läsa texterna. I foto så håller vi bara på att öva på att ta olika bilder som uppgifter, och lära känna kameran. I de andra ämnena är vi på så olika ställen, så där är det bara att jobba vidare när jag kommer tillbaka. Så de känns skönt att ha pratat med honom och ha lite koll på läget iallafall.
Han sa även att jag inte behöver ta igen det vi gjort i foto eller i svenska när jag kommer tillbaka för att de repeterar så mycket kunskapskrav så man har chans att höja sig, så när jag kommer tillbaka så är det bara att börja där de andra är, det var extra skönt att höra. Det är ju inte bra att jobba och vara i skolan när man är trött och har feber heller, då blir ju inget bra. David sa att de saknar mig i skolan jättenycket, vilket gör mig så varm i kroppen att man är saknad. Jag saknar alla med!

På kvällen fick jag hjälp att duscha, det var skönt för då mådde jag lite bättre. Sen fick jag middag och det blev ost- och skinkpaj som jag hade beställt, det var så gott.
Idag mår jag lite bättre men jag är fortfarande jättetrött, men jag planerar att gå till skolan imorgon. Provsvaren visar ingeting, så det är ju bra, men man undrar ju fortfarande vad det är med mig och varför jag mår som jag gör.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *