Hål i öronen & the last days

Nu har både jul och nyår varit, snart börjar vardagen igen, för de flesta kanske den redan har börjat. För min del börjar jag skolan på tisdag.
Jag älskar att gå i skolan för då får man så många dagar ledigt under åren! :-) Jag har liksom varit ledig sen den 18 december nu. Men vad gör man ens på dagarna nu för tiden? Jo, man sitter typ bara och stirrar i soffan och går ut om det är bra väder. Dagarna flyter liksom ihop. Så det blir nog rätt skönt att ha skola snart igen så att det händer något på dagarna. Men jag klagar absolut inte, det har varit så skönt att vara ledig och bara va, det behövdes.

Idag, fredag och på måndag jobbar båda mina familjer, så då får jag vara hemma själv för första gången på hela lovet. Vad ska jag hitta på då? Om dagarna har varit sega när familjen var hemma, hur ska det vara då att vara själv? Men det kommer bli skönt ändå, som sagt jag ska inte klaga. Jag ska försöka sova så länge jag bara kan. Detta lovet har jag verkligen sovit länge på mornarna, vilket har varit så skönt.

I måndags bytte jag och Kevin julklappar med varandra. Jag hade ett jättelångt paket från Jula med en mördarsnigelplockare i som jag hade köpt. Han ogillar starkt mördarsniglar eftersom att han har gröna fingrar, så jag tänkte att det var en bra idé. Han blev jätteglad så det var kul.
Av honom fick jag två lite mindre julklappar. I det ena var det ett jättefint roséarmband och i det andra var det jättefina roséörhängen. Jag blev superglad och tyckte att det var så gulligt av honom.
Det tråkiga var att jag har inte hål i öronen, jag har haft det, men de har tyvärr växt igen. Men då åkte jag och Kevin in med hans bil till Smycka inne i stan, tog hål i öronen och sen åkte vi hem. Det var väldigt snabbt och smidigt men framför allt spontant. Nu tar det dock ganska långt tid innan jag kan använda hans örhängen eftersom att jag nu ska ha läkörhängen i några månader. Men det är en bra bit på vägen iallafall.

Bookmark the permalink.

One Response to Hål i öronen & the last days

  1. Eva says:

    Så mysigt med lite Kevin-häng och julklappsbyte. Njut nu av de sista lediga dagarna!😘❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *