Hallå igen! I’m back!

Jag har inte bloggat på ett tag, och det beror på att jag inte gjorde så mycket i förra helgen, och i veckan har jag inte hunnit helt enkelt. I onsdags hade jag och min grupp vår redovisning om Indien i hemkunskapen. Vi var bara två, för den tredje var tyvärr sjuk men vi löste det ändå. Först gjorde vi våran redovisningen om vad vi skulle laga och jag pratade om matkulturen i Indien och lite så. Sen fick de andra i klassen laga den indiska förrätten, huvudrätten och efterrätten som vi hade bestämt i vår grupp. Vi dukade upp ett litet långbord med indisk tema på dukningen (försökte iallafall). Maten blev jättegod, det är väldigt mycket kryddor och ingefära i deras matkultur, men det gillar jag. Sen bestämda vi oss för att ha kalt te till maten. Vi hittade ett indiskt te med ingefära, det var oplanerat så där hade vi tur. Men det teet var jättegott. Jag blev nöjd med våran presentation. Nästa gång ska vi få äta rysk mat! :)

På kvällen gick jag och Kevin ner till gymmet och filmade en inlämningsuppgift till idrotten, i salen. Sen var vi med på ett medelpass, det var första gången vi testade det, det var mycket korsa ben och armar men det var kul ändå fast det var mycket armar och ben, och det var svettigt. Idag har jag träningsverk i baksida lår! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *