Halv studiedag!

Idag har jag halv studiedag. Jag började med svenska i 80 minuter sen hade jag HAB uppe på Habiliteringen och efter det slutade jag, då var klockan 10:50, så himla gött. Bara två lektioner idag! Efter det köpte jag lite lunch på ICA, en plocksallad fick det bli. Sen åkte jag hem och duschade och sen åt jag min sallad. Det är verkligen skitväder idag, det regnar och blåser från sidan så det var skönt och mysigt att komma hem tidigare idag och bara ta en go dusch, slänga på sig myskläderna och bara mysa helt enkelt!

Jag har även hel studiedag på fredag, så denna vecka är en go vecka. Elevhemmet stänger torsdag kväll till lördag för de har utbildning med skolan, så vi måste åka hem. Så imorgon kommer riksfärdtjänsten och hämtar mig klockan fyra, det blir nog att jag får samåka eftersom att alla ska hem i helgen, och det är några som bor åt mitt håll. Sen på fredag kommer det kännas lite speciellt men skönt att bara vara hemma en dag.

På fredag kväll blir det idolnys med mamma och Marko. På lördag ska jag till pappa, det var jättelängesedan jag var oss de, så det ska bli jättemysigt. men på förmiddagen ska jag och Kevin träffas och snacka lite, jag blev så glad när han frågade om jag ville ses, för det var säkert sju veckor sedan vi träffades, och vi träffades varje dag förut. Det ser jag fram emot!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *