Hämtat Elliot på dagis

I fredags kom jag på att jag kan ju hämta Elliot på dagis, jag är ju hemma liksom, och kul för mig att komma ut och hitta på något efter skolan. Mamma och Marko tyckte att det var en bra idé, dessutom slipper de skynda hem från jobbet för att hämta Elliot. Jag såg fram emot måndagen jättemycket och tyckte att det skulle bli roligt, det tyckte Elliot också. Vi har bara en väg rät ner till dagis typ (en genväg), den enda bilvägen som man behöver korsa är en liten bilväg från en trotoar till dagis parkeringen.

Så i måndags drog jag rätt ner med Elof ner till dagis vid fyra tiden. Jag hann ens inte korsa den lilla vägen till dagiset så såg Elliot mig. Han hade nog väntat på mig för han hoppade av gungan direkt, sprang mot grinden och ropade ”Alice”, härligt bemötande! :) Jag parkerade Elof utanför grinden där Elliot och en hel rad med barn stod och stirrade på mig. Jag gick in och hälsade på de och fröknarna. Jag fick massor utav kommentarer från barnen: ”vad heter du?” ”varför går du så konstigt?”, ”varför pratar du så konstigt?”, ”vad är det där?” också pekade de på Elof. Så fick jag snällt och kort besvara alla frågorna! :)

Sen gick jag och Elliot in till hans plats på dagis, tog med hans jacka och sen sa vi hejdå till barnen och fröknarna ute på gården. Han hoppade upp i mitt knä också drog vi hemåt, det var så mysigt. Det var verkligen inga problem med att få med sig honom hem! Vi var hemma i ungefär en halvtimma innan mamma kom hem. Det första vi gjorde när vi kom hem var att tvätta händerna. Sen satt vi och målade ute på balkongen och sen lekte vi en stund med bilar. Ja, det vare verkligen en rolig och en stor dag!

Det var så roligt så att jag hämtade han i onsdags med! :) Jag fick även då en välkomstkomite av barn, fast denna gången var de mest intresserade av min Elof. När jag hade gått in på gården stod de där och tittade intresserade också hörde jag att de frågade den fröken massor utav saker som stod och tittade med de, bland annat ”varför har hon en sån?”, ”finns det en tuta?”, ”hur fort går den?”, och ett barn sa till och med ”en sån borde min farmor ha”, så söt! När jag hade hämtat Elliot åkte vi iväg och en hel hög med barn följde oss med blicken när jag susade ner för backen med Elliot i mitt knä.

När vi kom hem cyklade Elliot upp och ner för gatan med sin nya cykel och jag hängde på med Elof. Sen gick vi in och spelade ett spel.

Kanske blir att jag hämtar mina andra brorsor på dagis någon gång också, vem vet, det vore roligt! :)

Lycklig storasyrra som hämtat på dagis! :)
Cykeltur efter dagis!
Shack matt!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *