Sommar i Göteborg

Vilken helg man har haft igen! Denna underbara sommarhelgen njöt jag av i Götet med min älskade familj. Jenny och killarna hämtade mig i Sandared i fredags också åkte vi till pappa som var i Göteborg. Helgen bjöd på massor utav god mat, långa promenader och mys i Göteborg! :)

På fredagen tog vi en jättehärlig kvällspromenad till en liten lekplats vid en liten sjö med näckrosblad.

Vi var ute och gick hela lördagen, snacka om att jag var trött sen men det var det verkligen värt för det var så härligt. Vi var bland annat i Slottsskogen, slog oss ner på en filt, fikade och spelade go musik. Helgen bjöd också på go mat på mysiga uteserveringar och underbar Lejonet och Björnen glass. Hittat världens godaste smak, sea salt caramel, världsklass!

På kvällen tog vi ännu en fin kvällspromenad, till vattentornet. Det är inte alls långt från vårat place, men så fint och en sån vacker utsikt. Vi satte oss på klipporna och njöt av kvällssolen!

Åh, jag älskar Göteborg så mycket! Det kändes på riktigt som att jag var utomlands när vi gick och strosade omkring där i helgen. Det var helt underbart! Det kändes verkligen inte som att jag var en timma från Borås.

På söndagen gick vi inte lika långt som i lördags men det var ändå en bit vi gick. Då var jag extra trött också efter i lördags. Vi gick in i trädgårdsföreningen, jag har aldrig varit där, det var verkligen superfint med alla fina blommor, vatten och platser att sitta på.

På eftermiddagen åkte vi hem och jag lämnades av hos mamma. Sen på kvällen firade jag mamma på morsdag ute på balkongen i kvällssolen! <3

Om en månad exakt idag, fyller jag 18 år! Det är galet!

Underbar kvällspromenad i fredags
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *