Egentid på stranden

Sista riktiga skoldagen idag innan sommarlov! Gud vad skönt det ska bli med sommarlov. I tisdags och igår var vi lediga eftersom att det var student och då är vi alltid lediga. I år fick vi vara lediga två dagar eftersom att de delade upp utspringen med tanke på Corona, lyxigt. Så jag har haft det jätteskönt här hemma själv i sommarvärmen. I tisdags gick jag upp tidigt, halv åtta för jag ville börja morgonen med ett härligt träningspass på gräsmattan. Det var jättehärligt att starta morgonen så, fast det gick inte att träna i solen, det var alldeles för varmt redan så tidigt på morgonen. Efter 45 minuters träning gick jag upp och åt frukost på balkongen. Då var klockan bara nio och jag hade redan tränat, det var verkligen en härlig känsla.

Efter lunch tog jag mig ner till stranden, själv. Jag har aldrig varit där innan själv, så jag tyckte det var coolt. Jag drog på mig bikinin och smörjde in mig med solkräm (det jag kom åt) det gick faktiskt bättre än förväntat! :) Sen packade jag ner strandfilten och hörlurarna i Elof och sen drog jag ner till stranden. La ut filten i sanden och låg där och njöt av solen och egentiden. Det var första strandeftermiddagen för mig i år! Sen var jag sugen på att gå ner och doppa fötterna, jag trodde att det skulle vara kallt, men det var jätteskönt. Om jag skulle haft någon handduk med mig så skulle jag nog tagit första doppet för sommarn tror jag, för att svalka av mig lite.

Sen blev det lite för varmt i stolen så då flyttade jag upp mig till en jättehärlig skuggplats under ett jättestort träd. La mig på filten, satte på Spotifylistan i öronen och blickade ut över sjön och stranden! Det var verkligen en magisk stund. Det unnade jag mig i tisdags! Så härligt med egentid på stranden också, jag hade bara mig själv att tänka på!

Jag var nog på stranden i två och en halv timme tror jag. Lite senare packade jag ihop mig och åkte hem för jag skulle med mamma in till stan när hon kom hem. Vi skulle nämligen fixa mina glasögon som hade gått sönder och köpa naturläkemedel till min mage som jag ska testa om någon vecka.

Igår var jag också ledig som sagt. Då sov jag lite längre, det var väldigt skönt. Det var lite molnigare igår, men det var ändå behagligt så jag satt ute på gräsmattan i en brassestol och lyssnade på en pod, det var verkligen härligt. På eftermiddagen hämtade jag Elliot igen på dagis!

På kvällen var jag på Kevins pass på gymmet, vi körde utomhus, det var lika go stämning som vanligt! :) Sen efter träningspasset när vi var svettiga och härligt trötta åkte jag och Kevin ner till stranden och badade! :O Det var min idé så jag fick svida för det när vi bara gick i med fötterna, haha. Det var inte lika gött som i tisdags när jag ville bada, nu var det kallt. Men vi kunde ju inte ångra oss när vi hade vatten över knäna. Så vi räknade till tio och sen doppade vi oss två gånger fort som ögat :-), och fy vad kallt det var! Sen sprang vi upp för stranden, på med handdukarna och åkte hemåt! :) Men trots att det var kalt så var det ändå uppfriskande!

Årets första kvällsdopp!
<3

Bookmark the permalink.

One Response to Egentid på stranden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *