Hårt slit men värt det

Jag brukar inte vara sån som brukar sitta in i sista minuten med en inlämning, det har typ aldrig hänt för jag verkligen avskyr det. Men i fredags skulle en uppgift om källkritik vara inlämnad och jag hade lite kvar att göra på den. Grejen var den att David sa att det gör inget om ni lämnar in den på måndag fastän att det står inlämning fredag. Men så funkar inte jag riktigt, om det står inlämning fredag då ska den vara inne på fredag. Plus att jag vill inte ha det hägnades över mig under helgen.
Den skulle vara inlämnad 00:00 på fredag, men grejen var att jag hade min fredag fullsmockad, så jag hade inte hunnit det. Kan ni gissa vad Alice gör då? Efter Liseberg och efter lite mat sätter jag mig 20:40 och börjar skriva det sista på min uppgift – är ni förvånade? Jag skrev så mycket så att fingrarna bara dansade över tangentbordet. När jag väl är igång, kan jag inte sluta förrän det är klart, det går inte.

Klockan 22:30 klickade jag på ”lämna in” knappen. Det var så skönt att ha den inlämnad, och dessutom kände jag mig så nöjd med uppsatsen. Då kunde jag sova gott! Och på fredagsmorgon var jag inte stressad. Jag var trött under hela fredagen, men det var det värt! :)

När jag kom till skolan i fredags och berättade det här för några assistenter och David så tittade de på mig som om jag var en udda varelse och gick försiktigt där ifrån och sa ”hur mådde du igår Alice?” Haha!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *