Helgen i Angered

I torsdags var det så härligt med sovmorgon! Jag vaknade av mig själv kvart i nio, men jag halv sov till och från och låg kvar och gottade mig i en timma, det var så härligt! Sen gick jag upp och tog en lång och sen frukost eftersom att vi inte skulle få någon lunch i skolan. Där uppe satt tre andra från mitt hus och åt frukost, så jag var inte ensam med personalen som jag brukar vara när jag äter frukost på mornarna. Det var så härligt att bara ta det lugnt på morgonen. Det var en märklig känsla att komma till skolan klockan ett. Vi hade media då, den börjar halv ett så vi hade bara 50 minuters lektion eftersom att lektionen slutar 13:50, men jag fick gjort lite ändå! Sen hade vi matte sista lektionen, så det var skönt med bara två lektioner. Det blev en skön och kort dag för mig i torsdags.

Efter maten fick jag hjälp med städningen eftersom att torsdagar är min städdag, så nu är det rent och fräscht både på toaletten och i rummet. Plus att julen åkte bort då! Så det känns skönt!

Igår fredags var jag och gymmade efter skolan. På kvällen åt vi tacos till middag. Sen gick jag och Julia över till andra sidan där två andra elever från de andra huset satt. Vi tog en kvällsfika – goda chokladbollar som en hade gjort. Så vi satt bara och snacka om livet i typ en och en halv timma om livet, det var mysigt!


I helgen alltså idag och imorgon så är jag kvar i Göteborg så det är skönt att det är städat och rent då tycker jag. Idag ska jag sova ut och fika med Wilma i Angered och på söndag ska jag också sova ut och åka upp till Rappe med Wilma på eftermiddagen och umgås med en kompis där. Också ska jag umgås med Julia, så det blir en mysig helg i helgen!

Hoppas er helg blir jättebra!

Bookmark the permalink.

One Response to Helgen i Angered

  1. Mormor says:

    Känns som att du får en jättemysig helg! Njuuut och ta väl hand om dig! 💕 😚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *