Sovmorgon till 13:00!

Hej på er!
Vad har hänt sen jag skrev mitt sista inlägg? Jo, inget, kul va? :). Skolan, Storås och livet har rullat på som vanligt. Jag har tränat en del i veckan, vilket har varit så skönt, älskar träning! Idag har vi sovmorgon, eller rättare sagt, vi börjar skolan klockan ett. Vi har alltså halv studiedag. Jag ska föröka att sova så länge det bara går. Vi får ingen lunch i skolan så vi får det på Storås, men jag tänker att jag går upp senare och äter en rejäl frukost istället. Det ska bli så skönt att få sova ut på en vardag. I eftermiddag har vi matlagningskurs också, vilket jag tycker ska bli jätteroligt! I helgen ska jag stanna kvar på Storås, då ska jag ta det easy och ta lång sovmorgon! Jag och Wilma ska fika på lördag i Angereds centrum på lördag, det blir mysigt. Och på söndag ska jag och Julia hitta på något skoj om det inte är allt för tråkigt väder. Så det blir en mysig och lugn helg i helgen. Vad ska ni hitta på?

Det är så himla härligt att vara med sina vänner som bor på elevhemmen på helgerna, jag är så glad för att jag har ett kompisgäng numera!

Bookmark the permalink.

One Response to Sovmorgon till 13:00!

  1. Mormor says:

    Så mysigt att få hänga med kompisarna i helgen! Ha det så jättebra!♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *