Hur trivs jag här?

Jag trivs så bara här, både på Storås och i skolan. Här på elevhemmet är det så trevligt, alla är sig själva. Personalen är fantastiska, det känns inte som de är personal. Vi sitter och snackar om allt möjligt på både frukost och middag och har roligt, det känns inte som man är på ett elevhem. Vilket jag gillar, jag gillar ju att prata om allt möjligt och vara social. Jag brukar oftast äta frukost själv på vardagar eftersom att många har sovmorgon. Då brukar jag och tre eller två personal sitta och snacka medans jag äter frukost (de äter tillsammans med mig ibland också), det är en trevlig stund på morgonen. Man behöver lite humor på morgonen! :) De gör också ett fantastisk jobb som är med oss och hjälper oss.

Jag trivs också jättebra med de andra eleverna i huset och med min rumskompis Julia. Vi brukar prata och hänga i vår lägenhet ibland och gå promenader och bara snacka, det är så trevligt, som nu när vi var på Liseberg tillsammans! Vi alla äter middag på kvällen tillsammans med personalen, och då har vi jätteroligt och trevligt.

I skolan är alla jättetrevliga, elevassistenterna är verkligen så roliga! De skojar både med oss elever och med varandra, de säger så roliga saker, och de är bara sköna och goa att hänga med på lektionerna och i bamba, det är så härligt att de inte är så allvarliga och ”nu ska vi jobba här”, utan att det är lite lattjo lajban i skolan. Vi skrattar varje dag i skolan, och det är så härligt, det gör att man trivs så bra. Det känns liksom inte som att jag går i en vanlig skola.

Det här kunde inte bli bättre! Jag är så tacksam över att jag kom in här!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *