Orientering i Angered

Idag har vi haft orientering på idrotten. Jag tänkte först, hur skall detta gå, orientering i Angered? :0 Men det gick rätt bra faktiskt, jag fick till och med beröm för bra kartläsare, jag sa bara då ” tack, detta har man gjort i tre år på högstadiet :)”. Först hade vi genomgång i klassrummet – gick igenom kartan och så, och vi fick ett papper med karteken som vi skulle kolla på medans vi var ute men jag kan ju alla efter allt tragglande i högstadiet, så jag tog inte ens med lappen. Alla gick själva med assistent. Vilket väder vi fick också, klarblå himmel, sol och varmt! Underbart! Jag hade packat ner liksom underställ, regnjacka och poncho! Jag var glad att jag inte ens behövde en jacka. Vi orienterade bara i närområdet, vid centrum, och nån kontroll var i de vackra miljöerna vid ängarna. Det var så härligt att komma ut i det fina vädret. Vi slutade som vanligt tio över fyra, så nu är jag helt slut!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *