Mormor och morfar på besök

I söndags vaknade jag runt nio igen (trodde och hoppades på att jag skulle kunna sova längre med tanke på lördags kvällen), så jag gick upp och tog en härlig morgondusch. Sen gick jag upp och åt frukost. Det var jag, en till i huset och Robban som var där uppe. Så vi satt där och skrattade och pratade, jag åt frukost i en timma ungefär, så härligt. I söndags skulle mormor och morfar komma hit för förta gången och hälsa på mig, det skulle bli så mysigt. Jag gick ner och chillade och gjorde ordning mig. Sen gick jag upp och kollade lite på tv som var igång, det var bara jag och en personal där, lite senare åt jag lunch.

När mormor och morfar kom mötte jag upp de också visade jag de våran lägenhet och inne i mitt rum, de tyckte mitt rum var så mysigt. Mormor hade tagit med sin goda äppelpaj som jag inte fick smaka på på morfars kalas (hon hade såklart bakat en ny, hahaha). Så vi gick upp till allrummet, så de fick se det också. Kaffet var på och mormor värmde pajen lite. Några av personalen kom och fikade med oss också. Pajen med vaniljsåsen var så fantastisk god!  Mormor hade gjort knäcktecke över pajen, så att det blev så krispigt och gott! Ja, den pajen var underbar god som sagt, det tyckte de andra i personalen som åt den också. Vi satt bara och snacka med personalen och Julia som också kom upp, vi hade det jättetrevligt! Sen gick vi ner igen och jag visade mormor och morfar min VIP-pärm och mitt schema. Sen åkte de hem. Det var så mysigt att ha de här, få visa de mitt andra hem och få lite kärlek av de! ;)

De tyckte det var så mysigt och fint här, både i mitt rum och där uppe, och det tyckte att personalen var så trevliga och inte kändes som personal, det är ju precis så jag känner så det var kul att få höra det från de med.

Sen gick jag och åt middag med de andra där uppe, vi hade så roligt på middagen, oj vad vi skratta! Sen på kvällen var jag jättetrött så jag la mig redan kvast över åtta, jag trodde aldrig att jag skulle somna då, men det gjorde jag, före min insomningsapp iallafall!

Det har varit en jättemysig och rolig första helg för mig på Storås! Hoppas att ni har tyckt att det varit roligt att läsa om den!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *