Konsert på Liseberg

I lördags var det mysigt att vakna upp här, jag vaknade runt nio. Jag larmade och gick upp och fick hjälp med att stekta ett ägg och rosta två mackor som jag åt till frukost. Det var bara jag och en personal som åt frukost, de andra sov. Det var härligt att äta frukost i lugn och ro utan tidspress. Sen åkte jag och gympade, det var härligt. Jag körde 30 minuters rodd, 10 minuter löpband och lite styrka. Efter det åkte jag hem och duschade. Sen gick jag upp där Robban och Julia var, så jag chillade och snackade med de medans tv var igång i bakgrunden. Sen åt jag och Julia fredagens tacos till lunch.

Efter lunchen gjorde vi iordning oss för Liseberg (ni som läst mitt ”Stanna kvar på Storås” inlägg vet att vi skulle till Liseberg i lördags och kolla på konsert). Vi åkte till centrum och mötte upp assistenten på en resturang. Efter att hon ätit gick vi till spårvagnen. Jag och Julia åkte upp med våra elrullstolar för en ramp. Det var första gången som jag åkte spårvagn med Elon. Vi var på Liseberg runt halv fem, så vi gick runt där och spelade på alla hjul som vi såg, typ. Det var jättemycket folk så vi fick trägas men det gick bra. Julia åker ingenting, och jag kan inte åka själv, så det var lite tråkigt att jag inte kunde åka något, jag blev så sugen! Så vi spelade bara en massa, men det var kul det med. Jag vann två rör med center (inte stjärnvinst), det blev jag glad över, man får vara glad för det lilla! :) Jag som älskar center också! :D

Efter att vi gått runt på Liseberg ett tag och spelat bort pengarna så tog vi oss mot scenen, även om det var 40 minuter kvar. Vi fick de bästa platserna, handikapplatsen, vi såg över alla huvuden! :) När vi kom dit så var det gruppen Tjuvjakt som uppträde, den gruppen har jag aldrig hört talas om! Inte min typ av musik! Men vi såg slutet på den bara.

Sen kom de vi hade väntat på Norlie och KKV. Jag kände igen några låtar, men jag visste inte att det var de som sjöng de. Det var Julia som tog med mig på det här, så jag tyckte bara att det skulle bli kul att lyssna på de, även fast jag inte känner till de och deras låtar. Men konstren var så bra tyckte jag, och så bra och goa låtar! Det är så mäktigt att höra grupper och artister överhuvudtaget live tycker jag. Musiken pulsade och kändes i hela kroppen och jag ville bara röra på kroppen, det var så häftigt. Det kom rök, bollar och såpbubblor från scenan ibland, det var coolt. Det var häftigt när publiken jublade och sjöng med i låtarna, det är riktig konsert för mig! Ja, det var verkligen en bra kväll! Det var min andra konsert jag var på, jag har bara varit på Darin på Åhaga innan, vad jag kommer ihåg.

Konserten slutade klockan nio, så efter det tog vi spårvagnen hem. När vi kom hem åkte assistenten hem och vi larmade på personalen. Då fick jag äntligen träffa en utav nattpersonalen för första gången, jag lägger ju mig såpass tidigt så jag hinner inte träffa de. Så vi stod och tjatade en stund, himla trevlig och rolig hon med! :) Sen sa vi godnatt och jag satte mig och bloggade och kollade på tv en stund. Halv tolv gick jag och la mig! Det är skönt att varva ner lite hemma tycker jag innan man ska gå och lägga sig.

Det var en underbar kväll med en häftig upplevelse!

Här kommer lite bilder och videos från konserten, hoppas att ni kan se filmerna!

 

 

 

Vinsten!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *