Hurra, hurra, hurra med familjen

14 år igår, wohoo! :D Snart ska jag berätta om min riktiga födelsedag men först ska jag berätta om mitt kalas som jag hade hos mamma i fredags. Först kom mamma och hämtade mig hos pappa, sen åkte vi hem till Marko och brorsan Elliot. Jag bytte om och fixade mig. Sen satte vi oss i soffan för att ha lite paket öppning bara vi i familjen, lite mysigt så. Jag fick jättemånga paketer av mamma och Marko.

Jag fick en jättecool Alice stämpel, en lampskärm, en sängram jippi det har jag önskat mig men det har inte gått att ordna tyvärr eftersom min säng är så nära fönstret men mamma gjorde en själv så jag blev jätteglad, och nu blev det ännu mysigare i mitt rum. Sen fick jag en fint citat av mamma, en kjol, jag fick även två drink glas, också det lyxigaste är att på onsdag ska jag och mamma på spa, jippi, det ska bli as gött!

Sen kom alla gäster, det var jättemysigt fast vi inte kunde sitta ute iår. Men vi åt god mat och en jättegod jordgubbs tårta. Vi öppnade alla paketer innan tårtan. Jag fick så många fina grejer, ett glädjes plagg, pengar, en jättefin blomma, täcken som ska passa min nya sängavel, böcker m.m. Jättefina saker. (Under detta inlägget och på Fashion så lägger jag upp de kläderna jag fick). Sen chillade vi lite innan det var slut, och det blev sååå tyst här när alla gick! :D Mamma körde mig till pappa sen för jag skulle vakna där på min födelsedag iår.

Jag vill bara tacka alla som var med på kalaset för ett underbart kalas, och tack för alla fina paketet! <3

Tårta, mums! :)

Tårta, mums! :) <3

Paketöppning

Paketöppning

Fjortisen!!! :)

Fjortisen!!! :)

Famija är här! :)

Famija är här! :)

Min fina sängram

Min fina sängram

Mysigt

Mysigt

Presenterna jag fick av mamma och Marko!

Presenterna jag fick av mamma och Marko!

Fina kort

Fina kort

Mys med familjen...

Mys med familjen…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *