Min födelsedag

Igår fick jag värsta lyxiga frukosten och ljuva stämmor på sängen av pappa, Jenny och brorsan Lancelot. Det var jättefint. Min present var att jag och Frida skulle gå på bio på torsdag och sen gå på restaurang som heter Pincios, myspys… Dagen var upplagt såhär att vi skulle gå på Liseberg med farmor och sen gå på en resturang som heter Miss Sophie, och sen sova på hotel pigall. Men vi kunde inte åka tyvärr för att Lance blev sjuk, så då blev jag jättebesviken för jag ville så gärna träffa farmor också och göra dagen som den var tänkt såklart, och det var ju framför allt my birthday. Men spontant så frågade pappa mamma om de ville göra det istället och det ville de så jag blev superglad, plan B. Därför är det bra att ha två familjer och två hem :).

Mamma kom och hämtade mig och när vi kom hem packade vi lite. Vi åkte inte till Liseberg men vi åkte till Slottskogen istället och tog en fika där och gick lite, supermysigt. Sen åkte vi till lyx hotellet, pappa hade beställt ett jättefint rum. Det hotellet är så annorlunda, man checkade in på en bar typ, han som stod i kassan hade sin dator på några gamla böcker också fick man en jättestor nyckel, fräckt var det och framför allt inredningen/stilen. Där vi skulle bo var det superfint innan vi kom in till vårt rum. Vårt rum var jättefint, ni ska få se bilder för det är så svårt att förklara… Det var liksom en stor kakelugn i rummet och jättehögt i tak och en jätteskön heltäckningsmatta. Jag har nog aldrig sett något sånt hotellrum innan.

Vi bytte om innan vi gick ner för att gå ut till restaurangen. Jag och mamma stod och pratade lite med han vi checkade in oss, han var supertrevlig. Mamma sa att vi skulle fira den här fjortonåringen idag och då sa han grattis och att han kommer ge mig en present sen när de kör in min säng i rummet, de hade ingen aning om att jag fyllde år innan så det var ju väldigt schyst. Maten på restaurangen var jättegod, jag tog tre jättegoda smårätter, själva stället var jättemysigt. Efter det så gick vi en liten tur i Göteborg, det var jättemysigt innan vi gick upp på hotellrummet och chillade med fotbolls-EM i bakgrunden! :)

Idag åt vi jättegod hotellfrukost. Sen gick vi lite i femman huset och tog en fika på central stationen, det var kul att titta på tåg och på alla människorna som var påväg någonstans, alltid lika kul att titta på folk :). Sen åkte vi hem.

Jag har haft en jättebra födelsedag även om det inte blev som vi hade tänkt förutom med restaurangen och hotellet då. :) Tack underbara föräldrar för att ni ordnade min 14års-dag så bra! Jag är jättenöjd! :) <3

Frukostbrickan till födelsedagsbarnet! :)

Frukostbrickan till födelsedagsbarnet! :)

Vi i slottskogen! <3

Vi i slottskogen! <3

Vi på resturang

Vi på resturang

Tapas typ

Tapas typ

IMG_6589

Kvällspromenad i Göteborg

Kvällspromenad i Göteborg

Kvällspromenad

Födelsedagpresent av hotellet! :)

Födelsedagpresent av hotellet! :) Överraskning! :)

Chillar på rummet...

Chillar på rummet… Godnatt! :)

Nästa dag (idag) på kaffet :)

Nästa dag (idag) på kaffet :) Så god dricka! :) <3

IMG_6593

<3

Hotellrummets sofa med en fjortis i! :)

Hotellrummets sofa med en fjortis i! :) (Nu kommer lite bilder på rummet)

Vilken toalett! Jag vet inte om man ska kalla det för gammalmodigt eller vad, jag har svårt att sätta fingret på det, det är fräckt iallafall :).

Vilken toalett! Jag vet inte om man ska kalla det för gammalmodigt eller vad, jag har svårt att sätta fingret på det, det är fräckt iallafall :).

Hotellrummet

Hotellrummet

Hotellrummet

Hotellrummet

Väldigt fin utsikt mot post hotellet, där kunde man stå och titta på bussar, spårvagnar och folk, väldigt trevligt! :)

Väldigt fin utsikt mot post hotellet, där kunde man stå och titta på bussar, spårvagnar och folk, väldigt trevligt! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Min födelsedag

  1. Frida Johansson says:

    Ser framemot torsdag Alice, ska bli jättekul! :)<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *