Idag Flyttar Jag Hemifrån

Idag är dagen då jag flyttar in på riktigt i min nya etta, i dag är dagen då jag flyttar hemifrån på riktigt och börjar mitt vuxenliv. Det känns så overkligt! Det känns overkligt att jag har ett eget hem och att jag från och med idag ska börja mitt vuxna liv och bo själv. Jag sa till hemtjänsten att jag kommer att flytta in den 13:e, som imorgon. Vilket var lite dumt eftersom att jag och mamma har varit i lägenheten hela helgen och även idag, så då tyckte jag att det kändes lite dumt att åka till mamma i eftermiddag, sova där och sen få skjuts av mamma till lägenheten imorgon på kvällen, det mest naturliga är ju om jag stannar kvar där i eftermiddag när mamma åker hem. Men en kväll och en natt klarar jag mig utan hemtjänst så vi bestämde ändå att jag sover där idag tills imorgon. Mamma får bara hjälpa mig att förbereda saker såsom middag osv.

Det är mycket spänning och känslor i kroppen idag och det kommer nog vara ännu mer spännande ikväll när jag är själv och ska sova min första natt i lägenheten. Jag har nämt tidigare i bloggen att jag aldrig har sovit själv innan. Nu menar jag liksom själv själv. På Storås sov jag ju själv men då viste jag ju att det var folk i huset vilket var en trygghet. Så detta ska bli väldigt spännande! Se om jag överhuvudtaget kan somna och hur jag känner imorgon när jag vaknar i mitt nya hem.

Den här veckan är jag ledig hela veckan, jag har inget planerat förutom att jag och mormor har bestämt att vi ska åka och handla tillsammans på tisdag. Jag måste ju såklart handla idag också så jag har frukost och lite så till imorgon och på tisdag. Men på tisdag ska jag handla torrvaror och kryddor med mera, sånt man alltid behöver i köket helt enkelt, alltså basvaror.

Annars har jag inget planerat i veckan, vilket är så skönt. Bara ta det lugnt, nu när jag inte fick en sån vecka denna veckan som jag hade hoppats på! :-) Jag ska vara hemma och bo in mig, pilla med lite saker, packa upp lite sånt som vi inte gjorde i helgen och greja. Vi gjorde inte färdigt allt i helgen för att jag skulle kunna ha något att greja med i veckan, med det jag kan då.
Jag ser väldigt mycket fram emot denna veckan, första veckan i lägenheten, så spännande!

Det kommer att kännas konstigt att vara själv, speciellt på kvällarna eftersom att jag inte alls är van vid det. Jag hänger ju med min familj typ 24/7 när jag är hemma liksom. Jag är inte som andra ungdomar som är ute och flänger på kvällar och nätter! :-)
Så det kommer nog att kännas konstigt, jag vet inte om jag kommer att känna mig ensam eller om jag bara kommer tycka att det är skönt, kanske lite både och.
Jag hoppas på bra väder, så att jag kan sitta på min terass mycket.

Detta ska bli så spännande! Nu börjar vuxenlivet!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *