Idag slutar jag nian!

Idag är det skolavslutning! Wohoo, jag slutar nian, jag tycker att det känns extra stort för nu har jag gjort färdigt grundskolan, det är nu mitt liv börjar på riktigt! När jag gick i åttan kände jag att skit vad skönt med ett år till på min skola, men nu känner jag precis tvärtom, fy vad skönt det ska bli att sluta nian! Kanske för att jag ska börja på RG till hösten, jag vet inte. De här åren har varit de bästa åren i hela min skolgång. Jag har haft så otroligt fina och roliga lärare och personal på skolan som har verkligen hjälpt mig och kämpat för mig, vilket jag är otroligt tacksam över. Jag har skrivit varsitt personligt brev till mina närmste lärare som jag ska ge de imorgon. Det tycker jag är fint. Där jag verkligen har skrivit hur tacksam jag är för de här tre åren och hur mycket de har hjälpt mig. Idag har jag sovmorgon för vi ska samlas 08:40 uppe på Sandavi för att leka något, jag vet inte. Sen ska vi grilla hamburgare på skolan till lunch som vi alltid brukar göra sista dagen. I år är det konstigt nog ingen avslutning i aulan så sen får vi gå hem. Men sen vid tre ska vi komma tillbaka för då har vi en avslutningsmiddag för alla nior inne i aulan, där det bjuds på nån form utav kyckling, också ska det vara lite upptränande och så, det blir spännande! Sen är det betygsutdelning klockan fem och sen är det sommarlov!

Mina brev till mina fina lärare!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *