Klassavslutning hos Jonas

Denna veckan har vi typ inte gjort någonting. Igår fick vi sovmorgon, vi började klockan nio. Då hade vi engelska. Sen hade vi idrott istället för matte, och då fick vi köra ett quiz på mobilen fast utomhus, som typ orientering fast frågor om Camila och idrotten istället som man skulle svara på, det var rätt roligt. Sen när vi kom tillbaka fick vi glass och Camila tackade för de här tre fantastiska åren. Sen skulle jag ha tyska och sen slutade vi klockan tolv men tyskan var inställt för första gången på typ tre år :) så jag slutade redan klockan elva, jag åt bara lite lunch och sen åkte jag hem. Nio till elva, haha! Idag började vi med att städa och tvätta ur våra skåp, sen var det hop och lek tills bilden började. På bilden rensade vi i våra bildmappar och sen fick ta hem de. Vill ni att jag ska visa mina bilder som jag gjort? Till och med göra en video där jag visar upp de? Säg till då! Sen gick vi och åt lunch. Efter lunchen åkte vi alla hem till Jonas, som en liten avslutning. Han bodde i ett jättefint hus och trädgård, så skulle jag vilja bo :). Jonas bjöd på jättegod glass med choklad och kolasås och strösel, mums. Det var jättemysigt. Sen åkte vi tillbaka till skolan och vi fick sluta för dagen.

 

Bookmark the permalink.

One Response to Klassavslutning hos Jonas

  1. Annika Adelborg says:

    Hej Alice❣️
    Tänk att du går ut ur nian nu, det måste kännas skönt men kanske lite vemodigt!
    Önskar dig en fin avslutning ❤️🌹❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *