På utflykt med skolan

I måndags var det fotbollsturnering, men de som inte vill vara med, som jag till exempel fick åka med Jonas och Lina till Kröknings hage. Det var typ bara skog där och öppna landskap så inte så handikapp anpassat, men jag ville ändå följa med. Det var så fint, det var naturreservat. Det var mycket att gå, vi hade Rulle med oss men jag kunde ju inte sitta i den hela tiden, så jag och en lärare som jag hade i låg och mellanstadiet håll jag i armen också gick vi i skogen :). Vi fick se ett stup där de slängde ner häxor förr i tiden….så hemskt. Sen det sista gick vi ner till stranden och grillade korv. Tyvärr så var det blåsigt, regnigt och kallt. Typiskt när det hade varit så fint väder i helgen. Vissa badade, de var helt tokiga! Jag tänkte också bada men när jag tittade ut på morgonen så ångrade jag mig. Efter korvgrillningen åkte vi hem.

Det skulle varit ännu mysigare med fint väder, men det var kul att hitta på något. Bättre än att vara på skolan och inte göra något.

:D

Här slängde de ner häxorna

Vi såg ankungar på stranden, de var så söta! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *