Klassdag

I fredags var vi på klassdag på Go Kartcentret i Borås. Där det även finns laserdome som vi skulle köra. Jag har åkt Go Kart med Thomas i Göteborg, då satt vi i en tvåsitsig, men här fanns det bara en plats, så jag undrade lite hur det skulle gå :). Men jag fick testa att sitta i bilen först, och då var jag lite osäker, men jag körde ändå sen. Men först delade vi upp klassen, så hålfen fick köra Go Kart och hälfen laserdome. Jag var med i det laget som fick spela laserdome först, det har jag aldrig gjort innan, så det var spännande. För er som inte vet vad det är så ska man skjuta laserstrålar (fake såklart) med ett gevär på sitt motståndarlag, också har man på sig en väst och när man blir skjuten så darrar den till och man kan inte skjuta på några sekunder. Man va i ett mörkt rum i en typ labyrint. Jonas var med mig där inne därför att jag kände mig lite otrygg när det var så mörkt och jag kunde snubbla. Jag råkade dock skjuta på några utav mina lagkamrater, för jag tog fel på våran lagfärg några gånger :). Men fast jag blev skjuten många gånger så tyckte jag det var så himla roligt. Vi var där inne i ungefär 20 minuter och sen tog vi en paus på fem minuter, sen skulle vi in och köra 20 igen och då var det finalen. Men jag hade spänt mig så mycket innan och när vi var där inne så gick all min energi åt, jag var jättepigg när vi kom men sen dog jag efter laserdomen :), så Jonas fick hoppa in för mig istället.

Medans Jonas var inne och körde för mig fick jag sitta och vänta men efter att den andra gruppen var färdig på gokartbannan så frågade de mig om jag ville köra, så då fick jag banan helt för mig själv. Det var bra för jag hade tyckt det var lite läskigt att ha andra som körde på banan när jag fick köra själv, jag hade nog blivit rädd om de hade kört om mig och med de höga ljuden och lite så, så det var snällt tyckte jag. Det var samma där, en final omgång så jag fick vänta lite innan jag fick köra. Men sen fick jag hela bananan för mig själv, han som jobbade där han var jätteduktig. Han hjälpte mig i bilen. Sen första och andra varvet följde han med mig runt när jag körde eftersom att jag var inte van och jag behövde lite hjälp i kurvorna. Även att hålla koll på gasen och bromsen var lite klurigt, så det var bra att han gick med mig. Men sen mitt tredje och sista varv fick jag köra själv. Sen hjälpte den killen och Jonas att få upp mig :), det var superkul! Sen fick jag sitta och titta på när de andra körde finalen, en tjej i min klass körde 14 varv! :o

När alla var färdiga gick vi runt hörnet bara och åt thaibuffe på Jennys thai,  de hade dukat upp ett långbord till oss. Jag åt både thai och sushi, det var sån god mat! Jag älskar ju thaimat! Sen åkte vi tillbaka till skolan och vi fick åka hem, dagen slutade redan klockan ett, det var skönt.

Jag är så glad att jag kunde vara med på alla grejerna som de andra gjorde, iallafall testa på. :) Allting var verkligen jättekul!

Man klarar allt, bara man vill!

H

Ser ni vad fort det går? Haha :)

Laserdome

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *