Inga kläder kvar!

I tisdags, på annandagen grejade vi lite hemma, jag rensade i min garderob och hängde upp mina nya kläder. Jag rensade så mycket så att nu finns det bara tre t-shirtar  kvar i min första garderob, dags att handla nya kläder med mina presentkort :). Igår åkte jag med bussen in till stan och träffade Frida, vi skulle fika i stan, men det var så mycket folk så vi hoppade det och köpte fika på Coop och åkte hem till hennes lilla mysiga etta istället och pratade om allt, det var mysigare faktiskt. Sen var hon snäll och körde hem mig. På eftermiddagen var jag med Kevin, vi försökte spela in en video, men vi kom inte på några idéer tyvärr, men vi hade superkul ändå som vanligt. Jag är så sugen på att göra videos, så ni får jättegärna komma med massor utav förslag. Sen fick jag god middag hemma hos han innan jag gick hem. Idag har Lancelot varit här hemma och lekt och ätit med Elliot, det var kaos, men de hade roligt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *