Julafton hos mamma

Igår hade jag min andra julafton hos mamma. Allihop kom som vanligt hem till oss förutom Emrik och Ulla-Britt, det var tråkigt att de inte kunde komma. Först tog vi lite glögg och pepparkakor när alla kom, sen fixade några med julmaten när vi andra minglade runt. Sen blev det jättegott julbord vid det stora julbordet. Jag fick äta julmat ännu en gång, men det var lika gött för det! :) Sen var det paketutdelning som gällde och då kom tomten morfar ovh besökte oss :). Elliot var jätteduktig, han lämnade sina nappar till tomten, nu har han inga nappar och det går lika bra att somna nu utan nappar, inga problem. Det känns som att han har glömt de och blivit stor kille. Han sa till och med på kvällen att ”nu har jag inga nappar längre, nu får jag ta gossedjur istället”, så var det inget mer med det. Efter att tomten hade gått fick jag läsa på de övriga paketerna. Jag fick så fina grejer, jag satt kvar sist till och med och öppnade paket, till och med efter Elliot. Sen tog vi fram allt gott julgodis och satt och snacka. Efter det började vi spela julklappspelet, det var roligt. Jag fick lyxiga godisar. Vi bara minglade runt lite sen, jag och Mickan satt kvar och pratade och skrattade om allt mellan himmel och jord, det var jättemysigt! Sen åkte alla hem och då blev det lugnt och tyst! :)

Det blev en jättemysig julafton hos mamma också!

Jag visar inte mina julklappar för att skryta, tvärtom, för att jag är så tacksam över de! Hoppas ingen tar illa upp!

Tack så mycket för alla fina julklappar! :)

Julklappspel, mums!

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *