Inga mer nationella prov!

Nu är det inga mer nationella prov innan påsklovet, vilket är så skönt. Men efter påsklovet är det NP närstan varje vecka. Vi börjar med NO, de lottar varje år vilket ämne det blir, och i år blev det kemi. Det var tur för mig att det inte blev fysik, för det tycker jag är jättesvårt med densitet och grejer, kemi är lättare tycker jag. Vi fick ut ett gammalt nationellt prov i kemi igår, och det kändes inte så svårt som jag trodde. Jonas sa att kemi är väldigt nära hemskunskapen för på första uppgiften så skulle man beskriva varför det är viktigt med proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer osv. Vilket jag inte kan förstå, vad har det med kemi att göra? Men det är ju bra, eftersom att jag är bättre i hemkunskap. Jonas sa även att han inte kommer att bedöma våra kunskaper i kemi utan bara hur vi resornerar kring svaren, det låter väldigt konstig också. Men det är ju bra för mig som inte kan så mycket kemi.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *