Längtan & förhoppningar på RG

Riksgymnasiet beskedet kommer snart. Det skall komma i slutet på mars början på april. Tänk om det kommer nästa vecka! Annars kommer det nog på den veckan jag har påsklov. Nu börjar jag bli riktigt pirrig. Denna veckan har jag börjat med att springa till brevåran när jag har kommit hem, och det ska jag fortsätta med tills jag ser detta brevet ligga i brevlådan. Jag har en känsla av att det kommer på mitt påsklov, det är ju bra för då ser jag också när posten kommer och kan gå och hämta den, när jag är hemma.
Det skulle vara en sån häftig upplevelse i livet att både gå på den fantastiska skolan men framför allt att få bo ”själv”, spännande. Jag längtar efter att få packa inför första gången jag ska dit. Att få inreda mitt rum, göra det mysigt. Att få somna och få vakna där. Att få äta middag och ha det mysigt på kvällen. Att få lära känna nya härliga människor. Att få blogga och skriva om mitt liv när jag är där. Att få chilla och ta det lugnt på mitt rum. Få uppleva massor av nya spännande saker med både skolan och elevhemmet. Jag har sett på Facebook nu att de är i Trysil tvåorna och åker skidor, det vill jag verkligen uppleva, det ser så himla härligt ut. Kanske få möjligheten att testa på nya sporter. Hitta på roliga saker med elevhemmet. Kanske stanna över där på nån helg. Kanske simma i Angered arenan som ligger precis bredvid skolan. Att få längta till måndag och en helt ny vecka på söndag kväll. Det finns mycket arr se fram emot och hoppas på.
Nyttigt att klara sig själv och öva inför vuxenlivet också, bli mer självständig. Man får hjälpa elevhems personalen med att laga mat och städa ibland också om man vill, det är ju lite kul.

Hoppas att jag kommer in så jag kan få uppleva de här sakerna i mitt liv, det vore så häftigt. Vid så ung ålder också!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *