Ingen flytt till Storås…

I detta inlägget tänkte jag för några dagar sedan att jag skulle skriva om att jag nu är på Storås, men det kan jag inte skriva för just nu sitter jag hemma. Storås öppnade igår som jag skrev om förra söndagen. Men istället för att åka till Storås sitter jag här nu i min säng och snorar för fullt, jag har blivit förkyld för er som inte kunde räkna ut det! :)
Så typiskt, jag såg verkligen fram emot att åka dit igår med mamma, greja i mitt rum och ha lite tid där innan skolan börjar på torsdag. Men så blev det inte….Livet blir oftast som man har tänkt sig men inte alltid.
Jag tänker istället, tur att jag inte åkte till Storås igår och började känna mig sjuk idag eller imorgon.

Nu tänker ni säkert, hoppas att hon inte har fått Corona, vet ni vad så tänker jag med. Men jag tror och hoppas på att jag har blivit smittad av Elliot för han var hemma hela förra veckan och var snuvig.
Jag har inte varit riktigt förkyld sen i oktober kom jag på, för ungefär 10 månader sedan, så frisk har jag nog aldrig varit. Kanske för att jag har toktvättat händerna nu i vår.
Så blir jag sjuk när allt skall dras igång igen, ingen höjdare, men men, jag hoppas inte att detta blir något långvarigt.

Jag tänkte att mamma kan köra ner mig till Storås i veckan om jag blir frisk innan skolstarten, typ på onsdag.. Men samtidigt har jag nog ändå bestämt mig för att vara hemma den här veckan och åka till Storås till helgen, kanske är klokt. Nu när det dessutom är lite speciella tider också. Däremot vill jag verkligen inte missa första dagarna i skolan, torsdag och fredag. Men jag tänker ringa min mentor idag och fråga om jag kan få vara med på distans torsdag och fredag om jag känner mig hyfsat frisk då.

Idag börjar alla här hemma jobba igen så idag och resten av dagarna ska jag verkligen vila och sova mycket så jag blir frisk fort.

Innan jag blev sjuk fick jag iallafall jättefina dagar nere på stranden. I fredags åt vi ost- och chark, det var lika gott som alltid. Sommarens sista ost-och chark, lite sorgligt ändå. I lördags när jag började bli sjuk var jag och mamma ensamma hemma, då åt vi sushi på altanen i kvällssolen och sen tittade vi på film senare på kvällen, det var mysigt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *