Post från Bloggläsare

Idag skulle det egentligen komma upp ett annat inlägg men eftersom att jag fick det här fina kortet igår i min brevlåda så måste jag bara skriva om det. Igår kväll när jag var trött, seg och förkyld gick jag till brevlådan för att göra något efter att bara ha legat i sängen hela dagen. Jag öppnade brevlådan och fick se ett sött kort som låg där på botten och när jag sen tittade på baksidan för att se vem det var till så blev jag alldeles varm inombords. På baksidan av kortet stod det ”Krya på dig! Kram från en som läser bloggen : )”. Jag blev så himla glad av att läsa det kortet, det gjorde verkligen min kväll.
Det står inte vem det är ifrån och det finns inget frimärke på så jag antar att den personen har svängt förbi mig för att lämna det i min brevlåda, vilket bara det är hjärtevärmande. Dessutom kom inlägget upp om att jag är sjuk igår morse så jag kan nog vara helt säker på att det inte är skickat! :) Jag vill bara säga ett stort TACK om du som la kortet i min brevlåda läser detta nu! Fina människa! <3

Bookmark the permalink.

One Response to Post från Bloggläsare

  1. Ia says:

    Så gulligt och omtänksamt😍
    Förstår att du blev glad😀🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *