Sommaren 2020

Idag är det min sista sommarlovsdag, imorgon börjar allvaret. Det känns bra att få lite rutiner igen men jag kommer att sakna att vara ledig, men framför allt kommer jag att sakna sommaren och att göra det man känner för.
Innan denna sommaren tänkte jag att det kommer att bli en lugn och speciell sommar i år när man för det mesta bara kommer att vara hemma pågrund av Corona. Det ända jag hade planerat var att jag skulle vara i Halmstad med pappa och familjen.
Men denna sommaren har varit allt annat än lugn (på ett bra sätt :)).

Det har känts som att jag inte varit hemma så mycket, men jag tror att det beror på att jag har kommit hem och varit hemma lite och sen har jag åkt iväg på nästa semester.
Denna sommaren har jag verkligen haft roligt och jag har verkligen njutit av alla härliga stunder.
Det är många härliga och roliga minnen som jag kommer ta med mig när mörkret sänker sig här i höst.


Sommaren började tyvärr inte så bra, det började med att Vava tog sina sista andetag, men jag är tacksam över att jag var hos henne två dagar innan hon gick bort och att jag fick vara med på hennes vackra begravning. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta! <3
Nästan direkt efter skolavslutningen började jag sommarjobba och jag tjänade mina första pengar. Sen fortsatte sommarn med en trevlig midsommar i Hjo som var så rolig.
Med sommaren kommer alltid min födelsedag, jag hade en fantastisk fin 18års dag med allt vad man kan tänka sig som slutade med att jag fick en mysig grillkväll med mamma, Marko, Elliot, mormor, morfar och Peppe.
På helgen firade pappa, Jenny och brorsorna mig på en fin restaurang i Göteborg och som överraskning var Ia och Jon där. Det var en underbar kväll med god mat, massor utav prat och skratt!
Sen åkte jag och mamma till havet på en härlig spahelg med övernattning. Därefter hade jag en mysig vecka i Halmstad med pappa, Jenny och brorsorna med mycket god mat och fina kvällar tillslut. Den veckan avslutades med ett underbart besök av Ia och Jon.

Jag, mamma, Marko och Elliot åkte sedan på en fantastisk fin semester vid Vänern, vi var i Vänersborg och Mariestad. Det var en mycket mysig tripp i vårt vackra Sverige!
Sommarens sista tripp spenderade jag, mamma och Elliot själva i en jättemysig campingstuga på Espeviks camping där vi nästan blåste bort, men som avslutades med en varm och solig dag vid havet.
Juli levererade inte så många dagar med sol men det tog solen och värmen igen i augusti när vi fick många härliga stranddagar och underbara sommarkvällar med goda grillrätter och trevliga middagsgäster som hör sommarn till.
Det har också blivit några små mysiga dagsutflykter i sommar, som till exempel när jag, mamma och Elliot var en dag på Hönö tillsammans!

Ja, den här sommaren har levererat också trots pandemin. Jag har haft en sjukt rolig sommar med mycket härliga skratt. Kevin har jag också hängt med, fast inte så mycket tyvärr då han har jobbat. Men ett kvällsdopp blev det iallafall och två kvällar i hans växthus, en kväll då jag kom hem klockan 00:40, kommer ni ihåg det? :-) Sen har han firat mig i efterskott med thaimiddag och kyrkogårdspromenad! :) Och för att inte glömma när vi var på Hofsnäs tillsammans!
Sen har jag pratat mycket med Wilma i sommar, det har varit så härliga samtal, det längsta samtalet var på två timmar! :)
Mycket kärlek och värme har det blivit i sommar från nära och kära! <3

Det enda som jag har saknat i sommar som inte blivit av pågrund av pandemin är vår årliga släktträff i Ornunga som jag bara älskar. Sen har jag saknat att få krama om mina släktingar och träffa alla som jag inte kunnat träffat i sommar. Liseberg har jag även saknat med familjen, jag och Kevin skulle ha åkt dit också i sommar som vi gjorde förra sommarn!
Annars har sommaren varit en guldstjärna!

Jag hoppas att ni också har haft en härlig sommar!

Bookmark the permalink.

One Response to Sommaren 2020

  1. Ia says:

    Ja vilken sommar du har haft💛
    Är så glad över att jag har delat fina stunder med dig Brallan 👯‍♀️
    Lycka till med skolstarten📚😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *