Ingen Storås/Skol Längtan

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och snart kommer vardagen igång igen. På söndag åker jag tillbaka till Storås igen, skolan börjar på onsdag den 18 augusti. I år har jag haft lite ångest eller kanske inte ångest, men jag har inte varit så jättetaggad på att börja vardagen igen och komma till skolan, jag vet inte riktigt varför jag har bara haft den känslan. Det har varit lite jobbigt faktiskt. Men jag tror att en del av den ”ångesten” kan bero på att jag vet inte riktigt hur det kommer att bli till hösten på Storås, eftersom att jag från att bo helt själv i min lägenhet till att jag nu ska få en ny etta nere hos mig, alltså en ny rumskamrat. Jag är sån som person som inte gillar förändringar och det är sånt som jag jobbar på mycket. Det har varit så skönt och lyxigt att bo själv så det kommer såklart kännas lite annorlunda. Men jag har faktiskt träffat personen som ska bo bredvid mig. Det är en tjej, jag träffade henne på öppet hus i våras, hon verkade jättetrevlig, så det blir nog bra tror jag.

Jag har haft en underbar sommar denna sommaren. Det har hänt saker hela tiden, vilket har varit både positivt och negativt. Det positiva är att jag hat fått uppleva mycket och har många fina minnen från sommaren.
Jag och mamma har dessutom gjort en livsförändring kan man säga med tanke på flytten och den nya lägenheten.
Det har känts lite upp och ner men mest positivt.
Det har hänt saker hela tiden har det känts som, vilket jag känner nu kanske blivit lite för mycket. Men roligt med en händelserik sommar såklart! Jag kom på att jag inte har varit hemma bara en vecka denna sommaren och tagit dagarna som de kommit, det har jag saknat lite om jag ska vara ärlig. Bara den första veckan på mitt lov fick jag vara hemma själv hela veckan i huset och sen började jag ju jobba i fyra veckor och sen har det bara gått i ett.

Efter jobbveckorna blev det Halmstad nästan direkt i två veckor med allt vad det innebar, det var två underbara veckor. Sen åkte jag på mitt eget spännande äventyr till Hjo efter en dag hemma och efter Hjo blev det sommarens sista äventyr vilket var Ölmanäs.
Jag har haft jättefina dagar mellan mina äventyr också. Sommaren började med att jag och Leila hängde en heldag, supermysigt. Sommaren startade också med att jag var på Kevins student och en spontaninbjudan på kvällen till min förra grannes student, det var superkul.
Jag har dessutom fått testa på något nytt i sommar, LPG, som min granne behandlade mig med, det är alltid roligt att testa något nytt.
Jag har äntligen fått krama mormor och morfar och börjat umgås med de, som jag har längtat. Jag hade dessutom en otroligt mysig midsommarafton hos de tillsammans med mamma.
Sen blev det min födelsedag när jag fick fira med både mamma och pappa, Jenny och mina brorsor, det var en fin dag!

Jag minns också när pappa och jag var på ett minikalas då min kusin fyllde år. Då fick jag träffa farmor och några av mina andra släktingar på pappas sida, det var så längesedan vi träffades så det var mysigt. Jag kände mig så lycklig när jag äntligen fick träffa de. Jag fick även träffa mina släktingar på mammas sida på släktträffen i Onunga efter två år, det var roligt och så härligt att äntligen få träffa alla igen. Jag fick till och med in min båttur där som jag hade hoppats på i sommar! :-) Jag minns också när jag och Kevin åt sushi på stranden i den varma sommarkvällen och sen tog ett härligt kvällsdopp, det var en magisk kväll!

Ja, vilken sommar det har varit. Hoppas att ni har haft en lika underbar sommar som jag! Lite livsförändringar och lite smått och gott! :-)
Även om det har varit en händelserik sommar så har jag ändå fått min återhämtning känts det som, trots allt flängande. Det är alla underbara personer i mitt liv som ger mig återhämtning och ny energi. <3

Denna veckan (v.32) innan allt drar igång igen får jag en lugn vecka alldeles för mig själv (på dagarna iallafall). Mamma och pappa har börjat jobba och jag får ta dagarna som de kommer, precis som jag vill. Jag känner att jag behöver denna veckan för extra mycket vila efter min händelserika sommar.
Jag är hemma hos mamma denna veckan och bara chillar. Jag har som sagt inte varit hemma en hel vecka på hela sommaren förutom första veckan då, men det var ju i huset och inte i lägenheten.
Jag har faktiskt sett framemot den här veckan i nya lägenheten, speciellt i slutet på sommaren. Att få göra precis det jag vill, gå upp när jag vill, sova hur länge jag vill, titta på tv och serier men framför allt att bara gå i myskläder en hel dag om jag känner för det….skönt tycker jag!


Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *