Ingen Trysil tyvärr

En besviken Alice skriver nu, som i torsdag fick reda på att det inte blir någon Trysil pga detta förbannade Corona viruset som ställer till det runt om i världen. Jag blev såklart ledsen, men jag hade haft det på känn hela veckan faktiskt att det inte kommer att bli någon resa, jag har bara haft den magkänslan. Så min nedstämhet gick över rätt snabbt faktiskt, vilket var skönt. Men vad ska man göra liksom? Det är som det är.
Vårt hotell hade tydligen stängt ner också så vi hade inget val om vi skulle åka eller inte, vilket var lite skönt också. Det hotellet som vi skulle bo på heter Radisson Blue.
Men jag tänker positivt, tänk om vi hade åkt också hade hotellet stängt ner på måndag t.ex, hur roligt skulle det vara? Bli fast i Norge och inlåst på ett hotell eller att vi hade behövt vända och åka tillbaka den långa vägen. Eller vara oroliga när vi varit där uppe.
Dessutom hade våra fonder kanske blivit förbrukade om vi hade åkt och då hade det kanske inte gått att åka igen. Jag försöker tänka positivt. Nu ska de försöka planera en resa dit upp till nästa år istället för oss.
Men visst hade det varit lite extra coolt att säga att man varit i Trysil och varit på sin första skidsemester 2020? :)

Men den här veckan har inte varit lugn precis, veckan innan Trysil (som inte blev av). Den har varit stressig och jag har haft fullt upp. Jag har velat få klart allting innan Trysil, alltså allt skolarbete som jag har haft hängandes över mig. Även om min mentor har sagt att alla mina lärare säger att jag är ikapp nu (vilket är jätteskönt) så har jag ändå haft liggandes med uppgifter som är pågående nu som jag ville få klart. Lärarna har sagt till mig att allt måste jag inte göra, bara visa uppgifter som skulle vara färdiga denna veckan. Men jag känner mig, så jag vet att om jag inte gör klart alla uppgifter som jag kan göra klart denna veckan så kommer jag inte att kunna slappna av helt och hållet i Trysil, och det vill jag ju såklart göra.

Så denna veckan har jag verkligen lagt in en extra växel. I måndags på mitt resurspass gick jag igenom alla ämne, ämne för ämne och kollade igenom om jag hade någon uppgift att göra eller om jag hade någon halvklar uppgift som låg och var halvgjord i onödan. Jag skrev därför upp på ett papper, ämne för ämne och vilka uppgifter jag hade, så jag hade alting samlat. Det blev en del, men jag tänkte att detta ska jag beta av i veckan.

Det gjorde jag också, jag har suttit tre kvällar och eftermiddagar i veckan och betat igenom listan. I onsdags kväll lämnade jag in den sista uppgiften och jag kunde grönmarkera uppgifter efter uppgifter på min lista, och det var så skönt. Det var verkligen en befriande känsla och jag tänkte att nu kan jag verkligen bara slappna av och njuta i Trysil. Nu blir det ju ingen resa men jag känner ändå att det är väldigt skönt att vara helt i fas nu i skolan. Nu kan jag bara slappna av i helgen tills det blir ny vecka igen.

Bookmark the permalink.

One Response to Ingen Trysil tyvärr

  1. Mormor says:

    Du är en kämpe min älskade Alice!👍🥰💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *