Ny bil, söndagslunch, Mellofinal

Min helg har varit väldigt bra. Helgen började med att jag och min ledsagare var och gymma och sen gick vi en fin promenad i det härliga vädret.
I lördags skulle mamma och Marko titta på en bil i närheten av mig så då frågade de mig om jag ville hänga på, jag hade inget annat för mig så jag följde med. De kom till mig vid tolvtiden också åkte vi till bilfirman. De hade redan kollat ut vilken bil de var intresserad av, så när vi kom satte vi oss i bilen för att testköra. Det blir en likadan bil som vi har nu, en volkswagen, fast gråsilvrig. Den kändes även större när jag satt där bak. Vi tycker att det är så smidigt att bara sätta in Rulle i bilen och inte behöva fälla ihop den varje gång, det är fördelen med en stor bil.

Efter att vi hade tittat på bilen åkte vi till ett stort köpcentrum som låg i närheten där vi satte oss och åt lunch. Det fanns flera olika små matställen också var det gemensam restaurang. Vi testade asiatisk mat, lite roligt att testa något nytt. Vi tog varsin bowl, i min var det jättegoda vårrullar, glasnudlar, grönsaker, jordnötter och soja, det var väldigt gott.

Sen åkte vi till Storås och satte oss i mitt rum och tog en kaffe och lite fika.
Det var en mysig dag, jag behövde verkligen komma ut lite, umgås och krama om mamma och Marko efter en lite tuffare skolvecka.

På kvällen bakade vi på Storås och hade mellofinalmys, det var väldigt trevligt och god fika. Jag bakade kladdkaka och en annan elev bakade chokladbollar. Tyckte ni att rätt låt vann?

I söndags kom Mathilda och hennes bebis till mig och hälsade på. Vi åkte till Angered och åt lunch ihop på en restaurang som heter Bordet. Jag tog en pastarätt med tomatsås och kyckling.
Det var väldigt roligt att de kom tyckte jag. Prata och hänga med Mathilda är alltid lika roligt! :) Det var även såklart mysigt att prata med lilla Hedvig också.

På söndagmorgon och söndageftermiddag blev det plugg för min del med en god cappuccino till! :)

Plugg!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *