Jag gick 1 mil!

Dagens inlägg, mitt i veckan kommer få en helg twist om min senaste helg. Jag var på Storås fredag till lördag. I fredags kväll tittade jag, Wilma och några andra på Talang i den gemensamma lägenheten, det var väldigt trevligt. Sen gick jag och la mig rätt tidigt, för jag var så trött efter veckan. På lördagen skulle jag hänga med pappa, Jenny och killarna i Vasa, de kom och hämtade mig mitt på dagen på Storås. Vi åkte till Vasa, tyvärr så var vädret kast, det regnade hela dagen så vi var bara inomhus. Jag och killarna lekte i deras rum bland annat.

Nu har vi fått tv och eget wifi i Vasa så nu kan vi ha riktiga goa myskvällar där tillsammans! :) Melodifestivalen började i lördags, så det skulle bli väldigt mysigt att titta på mello i Vasa. Älskar när Mello drar igång! Gillar ni Mello?

Lite senare på dagen kände jag att jag ville komma ut lite så jag, Jenny och killarna gick ut en sväng till Ica i Haga och köpte lite mellogodis.
Senare på kvällen satt vi bänkade i soffan framför tv:n alla fem och hade mellomys innan killarna skulle sova. Tyckte ni mello var bra i lördags? Jag tyckte att vissa var bra och vissa var lite mindre bra som vanligt.

I söndags tog vi en god frukost tillsammans. Vi vaknade upp till ett soligt Göteborg med en härlig blå himmel, det var verkligen underbart! Att vädret kan vända så på en dag! Vi bestämde oss för att vara ute hela dagen och gå mycket. Vi gick verkligen hela dagen, vi gick och gick i det fina vädret. Jag fick se lite andra sidor av Göteborg som jag inte har sett innan. Vi började med att gå till lekplatsen Plikta och sen gick vi bara vidare efter ett litet stopp där. Efter lunchen gick vi till ett populärt bageri. Det var jättelångt dit, så vi gick och gick. Jag blev såklart trött i benen men jag kämpade på. Tillslut var vi framme och då köpte vi lyxiga bakverk och satt ner och fikade. Jag och pappa tog någon slags chokladtårta med äppelkompott i och något krispigt inuti. Det var en speciell smak, men den var så god. Det var vi värda när vi hade gott så långt.

Efter vårt lyxiga fika höll solen på att gå ner så då skyndade vi oss till en kyrka som låg högt upp så vi skulle få utsikt över hela Göteborg. Så då gick vi lite till! :) Tillslut kom vi upp till toppen – till utsikten, och det var så fint. Det kunde inte bli någon bättre dag för att gå upp dit, blå himmel, sol och frisk härlig luft. Vad mer kan man begära?

Sen gick vi hem, det kändes som det gick mycket fortare att gå hem än dit, för jag tänkte ”hur ska jag orka gå tillbaka hela vägen?”, men det gick faktiskt bra även fast det var sjukt jobbigt sista biten. När vi kom till Vasa igen körde pappa mig till Storås direkt. När jag kom dit var jag helt slut i både kropp och huvud, men det vara en sån härlig dag. Mycket D vitamin under en dag!

Jag gick en mil i söndags! :0

Så god! <3
Vårt lyxfika efter en jättepromenad
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *