Jag ligger mitt i mellan /Kategorin, Mitt handikapp

Min CP-skada är lite mitt i mellan den är värken grov eller lätt, det finns ju massor utav olika cp-skador, jag är någonstans i mitten av linjen eller vad man ska säga. Jag har varken grov eller lätt CP. Jag har jättemycket problem med vissa saker och vissa saker har jag jättelätt för. Jag har t.e.x lättare för att sköta mig själv i hemmet och svårare med mina ben, armar och balansen. Min cp-skada heter passiv-cp tror jag, jag är inte säker, men jag tror det. Jag fick veta det för några månaders sen vad min skada heter, det finns olika grupper men jag vet inte vilken jag var med i. Min cp-skada beror på syrebrist när jag kom ut.IMG_1452

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *