Med i tidningen

Jag kom och tänka på nu att man kanske skulle ringa in till Borås tidning och tipsa om mig och min cp-skada så kanske jag hamnar i tidningen, det vore så kul och så häftigt tycker jag. De ringde oss när jag hade födds och fråga om de fick skriva om mig, kommer du ihåg det? Vi har till och med sparat den artikeln. OMG, vad coolt det skulle vara om dem skrev om mig när jag är lite större, det skulle vara as roligt :-).

OMG, vad häftigt, jag vill göra om det! Alltså inte det tunga :). Kommer ens inte ihåg min gula sak som jag har jämte mig!

OMG, vad häftigt, jag vill göra om det! Alltså inte det tunga :). Kommer ens inte ihåg min gula sak som jag har jämte mig!

Vad tycker du om det? :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *