Jag & min CP är född tillsammans

Jag har en CP-skada men jag är inte den, det är min bästa mening här i livet, och jag brukar använda den mycket här på bloggen. Jag känner verkligen så. Jag åker rullstol ibland och får hjälp i min vardag och i skolan med allt möjligt, men för mig är det normalt för mig själv. Jag tänker inte på att jag har en skada, jag bara lever mitt liv som jag har det. Jag är född med min skada och det är så den ser ut. Jag tror att det hade varit mycket jobbigare om jag till exempel hade fått min CP senare i livet pga någon olycka eller något, då hade det varit jobbigt. Eftersom att jag fick en skada så är jag är tacksam över att jag fick den när jag föddes. Livet förändrad på en sekund. Men nu vet jag inte hur det är att vara utan min skada så jag har inget att jämföra med som jag hade haft om jag fick den mitt i livet. Det skulle också blivit en stor omställning och en chock för mina nära och kära också. Det är så här jag är född, jag och min CP.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *