Inga NP för mig idag

Idag skulle jag göra de nationella proven i historia, men jag var jättetrött imorse när jag vaknade och hade inte riktigt kontroll över mig själv idag kändes det som. Mari min specialpedagog har sagt till mig att om jag är för trött någon dag på np så får jag hoppas över de nationella proven, för att jag måste få samma möjlighet som de andra, så det blir rättvist. Så idag frågade jag henne om jag fick hoppa det idag och det fick jag. Jag är så tacksam att jag får det även om man inte ska det, men för mig vet Mari att det är lite speciellt, vilket är skönt. Så jag har suttit i det lilla rummet och jobbat ikapp med annat, vilket varit bra. För idag hade jag inte orkat sitta och koncentrera mig så länge, Det dryga är att jag får göra delprov två på fredag som de andra ska göra och delprov ett någon annan gång, och ni vet ju att jag inte gillar att skjuta upp saker, speciellt inte nationella prov. Men det var bra att jag gjorde så här idag.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *