Snart är högstadiet över!

Det känns så härligt att nian snart är över! Jag älskar denna skolan och mina lärare, det är inte det, men det ska bli skönt att få sommarlov och sluta högstadiet och få testa sina vingar lite. Det är stort att sluta högstadiet, jag slutar ju grundskolan! Men framför allt att skippa allt skolarbete och bara njuta i sommar! Det behöver jag verkligen. Även om jag har haft lov så har jag inte kunnat släppa skolan riktigt eftersom att vi har haft nationella prov efter loven och att vi har haft arbeten igång. Men nu i sommar kan jag lämna allt högstadie arbete bakom mig, det känns så skönt. Jag behöver verkligen vara ledig på riktigt! Så har ju jag massor av roligt att se fram emot hösten! ;) Detta kommer bli en extra härlig sommar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *