På gymmet med idrotten

Idag har varit en bra dag. Jag har pluggat ordentligt inför nationella bla. Idag fick vi också min favorit rätt på skolan, torskrygg! Jag har ALDRIG varit med om att det har serverats i skolan under alla mina sex år, eftersom att det är dyrt. Men idag och i  veckan är åttorna borta på prao så det kanske berodde på det. På idrotten på eftermiddagen skulle vi vara nere på Sandareds träningscenter, där har vi aldrig varit med idrotten så det skulle bli kul tyckte jag. Jag tog på mig mina träningskläder redan på morgonen under mina vanliga kläder, eftersom att jag tänkte att jag inte kommer att hinna att både gå ner dit och byta om, och det var tur att jag gjorde det! Först fick vi tjejer köra ett pass inne i salen som Kevin höll i och killarna fick vara i gymmet, och sen efter 30 minuter bytes vi av. Passet var tabata. Sen innan vi började gymma så fick vi lite koll på alla maskiner av gymexperten på gymmet. Jag tycker det är jättesvårt att hitta på övningar till armarna men han som gick med oss runt i gymmet visade mig massor av bra armövningar som jag kunde göra, så det var jättebra. Det jag gjorde på gymmet var att gå på löpbandet bara. Camilla var ju såklart där eftersom att det var en idrottslektion. Det var väldigt roligt iallafall!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *